Pui la cuptor cu fasole verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui intreg micut (600-700 g)
  • 500 g fasole verde (congelata)
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras (congelat)
  • 10 ml ulei
  • 3-4 linguri ketchup
  • 2-3 foi de dafin
  • cimbru, sare, piper

Mod de preparare

Curatati morcovul si cepele. Puneti la calit in ulei ceapa tocata marunt, morcovul feliat si ardeiul gras taiat bucati mici. Lasati 3-4 minute la foc mic. Intre timp spalati puiul si taiati-l in doua sau in patru bucati.

Puneti intr-o cratita ce ati calit, asezati deasupra bucatile de pui, fasolea verde, ketchup, adaugati un litru de apa, foile de dafin si condimentati.

Dati la cuptor pentru ~40 minute la foc mediu spre mare (200-220 grade). Dupa ce scade si se rumeneste frumos este gata.

Este o mancare usoara, sanatoasa, usor de facut. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise