PUI LA CUPTOR PREPARAT IN BERE

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • ulei de masline sau de care aveti
  • sare,piper,ienibahar,cimbru,busuioc
  • cateva boabe de piper,cateva boabe coriandru
  • 2 foi de dafin
  • o sticla cu bere neagra
  • miere de albine pentru uns puiul

Mod de preparare

Puiul se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei pe afara si in interior,se sareaza,se condimenteaza dupa gust cu piper,ienibahar,cimbru,busuioc si se unge cu putina miere de albine pentru a se rumeni frumos.Apoi se toarna berea neagra ,se adauga boabele de piper, boabele de coriandru ,foile de dafin si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos...

Se stropeste in permanenta cu sosul din tava.Va avea un gust minunat dulce-amarui.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise