1. Într-un castronel, se pun caisele În apa fiarta si se lasa sa stea 10 minute la temperatura camerei. Se strecoara caisele, punând deoparte lichidul, apoi se taie caisele cubulete.
2. Între timp, Într-o tigaie mare, se Încalzeste uleiul la foc potrivit. Se pune puiul si se prajeste 3 minute pe fiecare parte sau pâna se rumeneste. Se scoate puiul pe o farfurie.
3. În tigaie se pun ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 7 minute sau pâna când ceapa este frageda. Se adauga telina si se prajesc 3 minute.
4. Se adauga caisele, lichidul pus deoparte, lintea, rosiile, coaja de lamâie, sucul de lamâie, coriandrul si piperul.
5. Se pun la fiert. Când fierb se face focul mic; se acopera si se fierb 15 minute sau pâna când puiul este facut. Se adauga frunzele de coriandru si se servesc.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise