PUI PE STICLA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pui de aprox. 1 KG
  • usturoi
  • vegeta
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata puiul bine pe interior si exterior si se spala bine. Se condimenteaza puiul pe interior si exterior, apoi se ia o sticla de bere de 1/2 si se introduce in pui, in aceasta sticla se pune apa. Puiul se pune in picioare intr-o tava cu ulei si apa.

Se introduce la cuptorul incalzit dinainte si se lasa aprox 1 ora. Din cand in cand se stropeste puiul cu uleiul din tava pentru a nu ramnane uscat. Se serveste cu cartofi natur sau piure si cu salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise