Pui pe sticla

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • condimente pentru pui
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • usturoi granule
  • boia dulce
  • ulei
  • 1 sticla cu bere de 250ml

Mod de preparare

Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar o cina in familie! Foarte bun, merita incercat!

Spalam si curatam bine puiul si pe interior, il lasam putin la scurs pana ne ocupam de pasta de condimente cu care il vom unge.

Intr-un bol punem putina sare, piper, boia, ustuoi granule, condimente pentru pui, adaugam si sosul de soia cu putin ulei apoi amestecam pana obtinem o pasta usor de intins.

Ungem frumos puiul pe toate partile si sub piele si in interior, iar intr-o tava punem 2-3 cesti cu apa, rasturnam din sticla cu bere doar jumatate de bere in tava, apoi completam sticla cu apa si punem puiul cu partea dorsala in ea.

Dam tava la cuptor pana ce puiul este frumos rumenit!

Servim alaturi de o garnitura sau puteti face un mix de legume in tava unde aveti puiul la cuptor, oricum va iesi totul foarte bun!

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise