Pui pe sticla

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • condimente pentru pui
  • 2-3 linguri sos de soia
  • sare
  • piper
  • usturoi granule
  • boia dulce
  • ulei
  • 1 sticla cu bere de 250ml

Mod de preparare

Un pui foarte gustos, bine rumenit, fraged si numai bun pentru o masa festiva sau de ce nu chiar o cina in familie! Foarte bun, merita incercat!

Spalam si curatam bine puiul si pe interior, il lasam putin la scurs pana ne ocupam de pasta de condimente cu care il vom unge.

Intr-un bol punem putina sare, piper, boia, ustuoi granule, condimente pentru pui, adaugam si sosul de soia cu putin ulei apoi amestecam pana obtinem o pasta usor de intins.

Ungem frumos puiul pe toate partile si sub piele si in interior, iar intr-o tava punem 2-3 cesti cu apa, rasturnam din sticla cu bere doar jumatate de bere in tava, apoi completam sticla cu apa si punem puiul cu partea dorsala in ea.

Dam tava la cuptor pana ce puiul este frumos rumenit!

Servim alaturi de o garnitura sau puteti face un mix de legume in tava unde aveti puiul la cuptor, oricum va iesi totul foarte bun!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise