Se taie pieptul de pui cubulete. perpeleste bucatile de carne intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, pina capata culoare, apoi transfera-le pe o farfurie si lasa-le deoparte.Se taie ceapa si se caleste in aceeasi tigaie, in case se mai adauga putin ulei. Imediat dupa ce incepe sa se rumeneasca , se aduga praful de curry si se lasa un minut.Toarna lapte de cocos, apoi adauga 250 ml de apa, marul taiat in feliute si banana in rondele.Cind sosul incepe sa fiarba , adauga puiul, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min. Lasa sa se raceasca , pentru ca sosul sa se ingroase , apoi aduaga sare si piper dupa gust. Serveste puiul cu mult sos si garnitura de orez alb.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise