Pui picant

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 3 linguri curry pulbere
  • 4 linguri lapte de cocos
  • o ceapa
  • un mar
  • o banana
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete. perpeleste bucatile de carne intr-o tigaie cu 2 linguri de ulei, pina capata culoare, apoi transfera-le pe o farfurie si lasa-le deoparte.Se taie ceapa si se caleste in aceeasi tigaie, in case se mai adauga putin ulei. Imediat dupa ce incepe sa se rumeneasca , se aduga praful de curry si se lasa un minut.Toarna lapte de cocos, apoi adauga 250 ml de apa, marul taiat in feliute si banana in rondele.Cind sosul incepe sa fiarba , adauga puiul, acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 min. Lasa sa se raceasca , pentru ca sosul sa se ingroase , apoi aduaga sare si piper dupa gust. Serveste puiul cu mult sos si garnitura de orez alb.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise