Pui picant a la Hawaii

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 8 pulpe superioare de pui
  • - sare cu aroma usturoi
  • - unt topit
  • - 100 gr. parmezan
  • - 200 gr. praf piure de cartofi instant
  • - 40 gr condiment pentru taco
  • - 1/8 lingurita – cayenne sau paprika

Mod de preparare

Presarati sare cu aroma de usturoi pe bucatile de pui (partea superioara – fara ciocanele, dezosate si fara piele).

Ungeti din belsug bucatile pe toata suprafata cu unt topit.

Separat, amestecati piureul instant cu parmezanul ras fin, praful cayenne si condimentele pentru taco. Bucatile de pui unse se dau prin acest amestec pana se acopera gros pe toate partile. Se aseaza pe hartie de copt si ce coc la 200 ˚C timp de 45 minute.

Pont: in lipsa condimentul taco poate fi substituit amestecand mixgril, boia dulce, oregano, piper, maghiran uscat si chimion macinat, sare.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise