Pui regal

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui taiat bucati mai mici
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei(sau tot unt )
  • 1 borcan de smintina
  • 2 ardei grasidaca se poate doua culori taiati segmente groase
  • un galbenus
  • 200g ciuperci albe taiate

Mod de preparare

In untul fierbinte se prajesc bucatile de pui, se adauga smintina amestecata cu galbenusul si se fierbe usor. Separat se prajesc in ulei ardeii si ciupercile, se amesteca totul si se mai da un clocot. Se serveste cald.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise