Pui Shanghai

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g piept de pui
  • 3 oua
  • 100g faina
  • 4 catei usturoi
  • 50g mustar
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in fasii de un deget grosime. Usturoiul si patrunjelul se toaca. Se pun intr-un castron ouale, usturoiul, sarea, piperul, mustarul, 50g faina, verdeata si se amesteca bine. Fasiile de pui se consimenteaza cu sare si piper se dau prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc in ulei incins. se scot pe 2, 3 servetele de hartie pentru a fi absorbit uleiul.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise