Pui shanghai

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat si fara piele
  • 2 oua
  • 3 linguri de sos de soia
  • 1-2 lingurita zeama de lamaie
  • 2 lingurite mustar
  • faina
  • marar verde
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajt

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala si apoi se taie fasiute.Se condimenteaza cu sare si piper.

Facem urmatorul amestec: batem bine ouale cu putina sare,adaugam sosul de soia,mustarul,zeama de lamaie si mararul taiat fin.Amestecam bine si potrivim de sare si piper. Adaugam in ploaie faina atat cat sa obtinem un amestec de consistenta unei smantani.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie ,dam bucatile de carne prin sosul de mai sus si prajim pana cand acestea prind o culoare aurie.Cand carnea este bine facuta o scoatem pe un un servet de hartie si lasam pana cand se scurge tot uleiul din ele.

L-am acompaniat cu un ketckup picant si drept garnitura cus-cus cu legume.

A iesit delicios de bun astfel incat la cateva zile am repetat experienta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise