Pui Stroganov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 30 g unt,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 cepe taiate rondele fine,
  • 2 catei de usturoi presati,
  • 8 fileuri de piept de pui taiate felii,
  • 250 g ciuperci taiate feliute,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 1 ceasca smantana acrisoara,
  • 1/4 ceasca bulion,
  • piper negru macinat,
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie mare si se calesc in el, circa 3 minute, usturoiul si ceapa, pana ce se inmoaie.

Se adauga feliile de carne, se prajesc amestecand intruna, dupa care se incorporeaza ciupercile si boiaua dulce si se lasa si ele sa se prajeasca.

Se amesteca smantana cu bulionul si cu piperul, se toarna in tigaie si se lasa sa fiarba incet, pana ce se infierbanta sosul. Se presara peste pui patrunjelul tocat si se serveste cu o garnitura de orez sau de paste fierte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise