Pui Stroganov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 30 g unt,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 cepe taiate rondele fine,
  • 2 catei de usturoi presati,
  • 8 fileuri de piept de pui taiate felii,
  • 250 g ciuperci taiate feliute,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 1 ceasca smantana acrisoara,
  • 1/4 ceasca bulion,
  • piper negru macinat,
  • 2 linguri patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se incinge untul intr-o tigaie mare si se calesc in el, circa 3 minute, usturoiul si ceapa, pana ce se inmoaie.

Se adauga feliile de carne, se prajesc amestecand intruna, dupa care se incorporeaza ciupercile si boiaua dulce si se lasa si ele sa se prajeasca.

Se amesteca smantana cu bulionul si cu piperul, se toarna in tigaie si se lasa sa fiarba incet, pana ce se infierbanta sosul. Se presara peste pui patrunjelul tocat si se serveste cu o garnitura de orez sau de paste fierte.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise