Pui Taranesc

Timp pregatire
13 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui - 140gr;
  • Ardei gras de 2 culori -150gr;
  • Morcovi -55gr ;
  • Champignioane -45gr;
  • Ceapa alba -35gr;]
  • Ardei iute bulgaresc - 30gr;
  • Marar si patrunjel verde - 10gr;
  • Sare -3gr;
  • Piper -2gr;
  • Maghiran uscat -1gr;
  • Ulei -75ml;

Mod de preparare

Se fileteaza pieptul si se feliaza bucati, morcovul se taie subtire si bastonase, ceapa se taie pestisor, ardeiul gras si cel iute se taie la fel ca morcovul, verdeata se toaca marunt, ciupercile se taie si ele marunt.

Mai intai se caleste morcovul in ulei cam 1 min. dupa care se introduc ardeii, ceapa, pieptul de pui si se mai calesc impreuna cca. 4 minute la foc potrivit. Dupa care se introduc si ciupercile, sarea, piperul si maghiranul mai adaugati 100 ml de apa si mai lasati pe foc cca. 5 min. Se serveste cu verdeata tocata marunt pe deasupra si cu mamaliguta (la alegere).

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise