Pui taranesc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4-5 ciuperci mari
  • 3-4 catei de usturoi

Mod de preparare

Se asaza in cratita ceapa si ardeiul taiate marunt, ciupercile feliate, si ciocanelele oparite in prealabil, peste care se toarna cam 2 linguri de ulei.

Se fierb cu capac la foc mic aproximativ 60 min.(Recomand o cratita de teflon)

Dupa ce sunt gata, se adauga usturoiul pisat si verdeata tocata. Se da la cuptor alte 30 min.

Se serveste cu mamaliguta.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise