Pui taranesc cu rosii si smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 500g ceapa
  • 100g unt
  • 1 legatura de marar
  • 1 ceasca smantana
  • 1 cesca supa
  • 1 kg de rosii mai tari
  • 1 lingura faina
  • sare,piper

Mod de preparare

Puiul se face bucati, se sareaza, pipereaza si se trece prin faina, apoi se pune la prajit in unt incins. Dupa ce s-a rumenit puiul se scoate si se adauga ceapa tocata marunt pina se se coloreaza, se stinge cu supa, se lasa la fiert inca 2-3 min. Rosiile se toaca marunt se pun peste ceapa si carne timp de 1 jumatate de ora. Se adauga mararul tocat marunt frecat cu smantana. Cand e gata se amesteca cu puiul. Se serveste cu mamaliga calda.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise