Pui tirolez

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui, 300 g ciuperci
  • 100 g parmezan ras
  • 2-3 rosii cherry
  • sare de mare
  • piper
  • chilli
  • busuioc
  • oregano
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4-5 fire de marar.

Mod de preparare

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga.

Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit, chilli, busuioc si oregano.

Am incins bine tigaia antiaderenta si am pus feliile de pui in ea.

Am rumenit usor puiul pe ambele parti.

Ciupercile le-am taiat in bucati de marime potrivita.

Am incins uleiul de masline intr-o tigaie mai mare, si cand a inceput sa sfaraie am pus ciupercile.

Am sotat timp de cateva minute si am pus peste ciuperci putina sare, piper si busuioc.

Maxim 5 minute lasam ciupercile pe foc, timp in care rasucim tigaia de cateva ori sa se gateasca uniform.

Am asezat pe farfurie pieptul de pui, peste el am pus ciupercile sotate, parmezanul si marar tocat marunt.

Am asezat pe farfurie si cateva jumatati de rosii cherry care merg tare bine in combinatia asta :)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise