Pui umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 150 gr.sunca, salam sau ficatei de pui
  • 50 gr.slanina
  • piine inmuiata
  • sare
  • piper
  • un albus de ou

Mod de preparare

Ceapa,usturoiul,sunca,slanina si piinea inmuiata se dau prin masina de tocat.se adauga sare,piper si albusul de ou.se amesteca pina umplutura devine omogena.se umple puiul si se coase.se unge cu ulei, se sareaza si se pipereaza.se frige fie pe rotisor,fie in cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise