Pui umplut cu bame

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un pui
  • 200 g de ficat de pui
  • 500 g de bame
  • trei cepe
  • patru roşii
  • doi dovlecei
  • mărar şi pătrunjel
  • cu cimbru
  • şase ouă de prepeliţă
  • 50 ml de ulei
  • o ceşcuţă cu vin alb.

Mod de preparare

Se taie roşiile, ceapa şi dovleceii; se curăţă bamele şi verdeţurile, iar ficăţeii se călesc în apă cu ulei. Separat, se înăbuşă legumele şi, după ce au scăzut, se pun în vasul cu ficăţei. Când ingredientele sunt fierte, se amestecă cu ouăle bătute spumă. Se umple puiul cu compoziţie şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei. Se presară cimbru şi pătrunjel.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise