Pui umplut cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 400 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • cimbru
  • rozmarin
  • ulei
  • sare
  • piper
  • vegeta.

Mod de preparare

Se curata se se spala puiul si ciupercile la care se separa piciorusele de palarioarele.Se inabusa ciupercile in putin ulei impreuna cu ceapa tocata si se condimenteaza dupa gust.Puiul se aseaza intr-un vas termorezistent (merge si in tava),se condimenteaza in interior si pe exterior,se introduce umplutura,se unge puiul cu ulei,se presara cimbru,rozmarin,piper si putina sare,se toarna 100 ml apa in vas si se coace puiul 1 ora in cuptorul preincalzit,la foc moderat.Din cand in cand se stropeste puiul cu zeama formata in vas (cam la 10 minute).Se serveste cu ce garnitura doriti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise