Pui vanatoresc

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 200gr smantana
  • 2-3 linguri faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pulpele se curata si se pun la prajit in ulei.dupa ce s-au prajit le condimentezi si adaugi apa in cratita unde le-am prajit si le lasam sa dea un clocot. smantana se amesteca cu faina si se adauga peste pulpele care au fiert un pic. Se serveste cu mamaliguta si cu patrunjel verde deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise