Pui Vienez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ceapa - 200g
  • Cartofi-600g
  • Piept pui-800g
  • ciuperci-400g
  • grand cucina-500g
  • parmezan ras-300g
  • cascaval-400g
  • ulei-40g

Mod de preparare

Ceapa se curata se spala si se taie julien,cartofii se cura se spala si ii taiem cuburi,pieptul de pui se spala si se taie cuburi iar ciupercile se spala bine si fara sa le rupem.

Intr-o oala punem cartofii la fiert,intr-o tigaie incingem uleiu si prajin carnea de pui fara a adauga apa cand carnea este rumena adaugam ceapa ciupercile si cartofii fiertil,lasam la calit tim de3 minute dupa care adaugam grand cucina si parmezanu.

intr-un vas de preferinta din lut punem compozitia dupa care radem cascal si bagam la cuptor pana se gratineaza cascavalul.

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise