PUISOR CU VINETE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui de 1 kg,
  • 50 g de unt,
  • 3-4 linguri de ulei,
  • 1 ceapa,
  • 1 lamiie,
  • sare, piper
  • 350-400 g de vinete

Mod de preparare

Taiati puiul in bucati, spalati-le, zvintati-le foarte bine si frigeti-le in tigaie in amestecul de unt si ulei. Adaugati ceapa tocata si 2 catei de usturoi. Cind carnea s-a aurit, puneti sare, piper si adaugati 200 ml de apa. Lasati sa fiarba acoperit, pe foc mic, adaugind din timp in timp cita putina apa calda, pe masura ce aceasta se evapora. Cind carnea este gata, scoateti-o din sos, adaugati piureul de vinete, decongelat, puneti sare,piper si zeama de lamiie dupa gust.

pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise