Puiul beat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mica, albă, curăţată
  • 3 căţei de usturoi, tăiaţi
  • 4 piepturi de pui, cu piele
  • 4 pulpiţe de pui, spălate
  • 1 cană de bere neagră
  • 1 cană de supă de pui
  • 1 roşie mare, tăiată
  • 1 ardei iute
  • 2 linguriţe de boabe de ienibahar
  • 1 baton de scorţişoară
  • 6 cartofi roşii, noi, tăiaţi în patru

Mod de preparare

Într-o tigaie nici prea mare, nici prea mică, se încălzeşte uleiul de măsline. Se căleşte ceapa şi usturoiul. Se toarnă într-o tavă, alături de carnea de pui, berea, supa, roşia, ienibaharul, ardeiul şi scorţişoara. Se sărează totul, se acoperă şi se dă la cuptor pt o jumătate de oră. După 30 min, se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 30 de min. Se ia capacul în ultimele 15 min, sau până ce preparatul ajunge să se rumenească. Se poate servi cu orez cu legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise