Puiul beat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • 1 ceapă mica, albă, curăţată
  • 3 căţei de usturoi, tăiaţi
  • 4 piepturi de pui, cu piele
  • 4 pulpiţe de pui, spălate
  • 1 cană de bere neagră
  • 1 cană de supă de pui
  • 1 roşie mare, tăiată
  • 1 ardei iute
  • 2 linguriţe de boabe de ienibahar
  • 1 baton de scorţişoară
  • 6 cartofi roşii, noi, tăiaţi în patru

Mod de preparare

Într-o tigaie nici prea mare, nici prea mică, se încălzeşte uleiul de măsline. Se căleşte ceapa şi usturoiul. Se toarnă într-o tavă, alături de carnea de pui, berea, supa, roşia, ienibaharul, ardeiul şi scorţişoara. Se sărează totul, se acoperă şi se dă la cuptor pt o jumătate de oră. După 30 min, se adaugă cartofii şi se continuă fierberea încă 30 de min. Se ia capacul în ultimele 15 min, sau până ce preparatul ajunge să se rumenească. Se poate servi cu orez cu legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise