Puiul generalului Tso la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 125 g amidon alimentar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita piper
  • Pentru sos
  • 6 linguri de apa
  • 4 linguri de sos de soia
  • 4 linguri de otet de orez
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de usturoi pisat
  • 1 lingurita de fulgi de ardei iute

Mod de preparare

Inainte de a introduce ingredientele in Crock Pot, intr-o tigaie adaugam cele doua linguri de ulei si la foc mediu prajim amidonul, cu sarea, piperul si usturoiul pudra. Luam tigaia deoparte.

Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala. Amestecul de amidon se pune intr-o punga cu fermoar, se adauga bucatile de pui si se scutura bine.

Se pun bucatile de pui in tigaie si se prajesc putin. Nu trebuiesc prajite bine, daca mijlocul este inca crud este ok.

Se amesteca ingredientele pentru sos.

Se pun bucatile de pui in vasul aparatului Crock Pot, se adauga jumatate din sos si se gateste 4 ore pe Low.

Dupa ce a expirat timpul, se adauga restul de sos si se serveste cu orez la aburi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise