Pulpa de berbec la tava

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de berbec
  • usturoi
  • slanina
  • 3-4 cepe
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Se curata pulpa de pielite si de grasime. Se impaneaza cu usturoi si slanina sau numai cu usturoi. Se da sare si piper si se asaza in tava cu grasime peste un strat de ceapa si usturoi taiate marunt. Se poate prepara si fara ceapa sau usturoi. Se da la cuptor si cind incepe sa se rumeneasca, se adauga un pahar de vin si se stropeste cu apa rece si cu sosul ce si-a lasat. Se intoarce pe toate partile, stropindu-se mereu. Cuptorul trebuie sa fie la inceput mai fierbinte pentru a prinde carnea pojghita la suprafata, apoi potrivit. Durata frigerii depinde de grosimea pulpei. La sfirsit, cind este gata se degreseaza, se strecoara sosul, se taie carnea felii si se serveste cu garnitura de fasole boabe (fierte cu ceapa si grasime).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise