Pulpa de curcan umpluta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pulpe de curcan dezosate,50g cascaval,2ciuperci proaspete sau de la cutie,sare,piper,frunze de salvie
  • Ingrediente pentru salata:1mar,1morcov,1telina mica,1ardei gras colorat,1castravete,1lamaie,cateva nuci,ulei de masline

Mod de preparare

Pe fiecare pulpa dezosata,condimentata,pun 1-2 frunze de salvie,1felie de cascaval,deasupra felii de ciuperci,rulez pulpa,o pun in folie de aluminiu sau de pergament si pun rulourile in tava pentru 30min la cuptor;in acest timp,pregatesc salata;intr-un vas dau pe razatoare marul,morcovul,telina,castravetele,ardeiul taiat julien sau cubulete,amestec cu miezul de nuca,condimentez cu sare,ulei de masline si suc de lamaie;pe farfurie,pun inelul metalic,in interior o frunza de salata verde apoi cateva linguri din amestecul de legume,scot inelul iar alaturi pun pulpa de curcan si e gata pentru servit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise