Pulpa de curcan umpluta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2pulpe de curcan dezosate,50g cascaval,2ciuperci proaspete sau de la cutie,sare,piper,frunze de salvie
  • Ingrediente pentru salata:1mar,1morcov,1telina mica,1ardei gras colorat,1castravete,1lamaie,cateva nuci,ulei de masline

Mod de preparare

Pe fiecare pulpa dezosata,condimentata,pun 1-2 frunze de salvie,1felie de cascaval,deasupra felii de ciuperci,rulez pulpa,o pun in folie de aluminiu sau de pergament si pun rulourile in tava pentru 30min la cuptor;in acest timp,pregatesc salata;intr-un vas dau pe razatoare marul,morcovul,telina,castravetele,ardeiul taiat julien sau cubulete,amestec cu miezul de nuca,condimentez cu sare,ulei de masline si suc de lamaie;pe farfurie,pun inelul metalic,in interior o frunza de salata verde apoi cateva linguri din amestecul de legume,scot inelul iar alaturi pun pulpa de curcan si e gata pentru servit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise