Pulpa de porc in sos de lgume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 kg pulpa de porc
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 ardei capia
  • 2 gogosari
  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • sare,foi de dafin,piper,combru,oraegano

Mod de preparare

Carnea o tai cuburi de 1 cm, o rumenesc putin.

Ceapa tocata marunt o unduiesc ,adaug ardeii, goosarii si ardeii capia copti, cojiti, dati pe robot.Adaug carnea, condimentez, adaug o ceasca de apa,las sa scada sosul.Rosiile decojite, date pe razatoare, le adaug odata cu usturoiul pisat. Las pe flacara pana se omogenizeaza..

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise