Pulpe/aripi de pui pe gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceasca de ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri lapte
  • 1 ingurita de piper
  • sare.

Mod de preparare

Uleiul de masline se amesteca cu sarea si piperul, apoi se adauga laptele si usturoiul. Se amesteca bine, dupa care se pun pulpele de pui in marinata si se pun pe gratar. Se intorc de cateva ori si se stropesc cu marinata. Se servesc cu salata proaspata si legume pe gratar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise