PULPE CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 pulpe dezosate
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri smantana
  • 100 g maioneza
  • condimente
  • 50 g unt

Mod de preparare

Ciupercile taiate foarte marunt,le sotezi in unt,adaugi smantana si 2 linguri maioneza. (daca doresti poti sa inlocuiesti maioneza cu unu-doua oua,dar dupa ce s-au racit ciupercile).Pulpele dezosate le condimentezi si le umplii cu ciupercutele sotate.Le prinzi cu o scobitoare,le ungi cu maioneza si dai la cuptor pentru 45-60 minute(in functie de cuptor). Trebuie sa fie rumenite.Servesticu garnitura de cartofi pai sau piure si salata dupa preferinta.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise