Pulpe cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de radacinoase date pe razatoarea fina (morcov, patrunjel, pastarnac)
  • o lingura faina
  • 30 ml coniac
  • o portocala
  • condimente dupa placere
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele spalate, sterse, se prajesc pe ambele parti, fara sa prinda crusta. Peste ele se presara ceapa taiata marunt, usturoiul,legumle,condimente,o cana apa.La nevoie, se mai adauga apa. Se lasa sa scada pana ce carnea e fiarta. Se scoate carnea, se lasa la racit penru a fi dezosata. Sosul se strecoara, legumele se paseaza, se adauga sucul de portocala si faina dizolvata in coniac. Se lasa pe foc pentu 5 minute,mestecand mereu, sa nu se prinda. Se presara verdeata si se introduce carnea. Mai lasi cateva clipe sa clocoteasca. Se serveste presarat cu verdeata,cu mamaliguta (noi servim si cu salata verde)

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise