Pulpe de curcan cu mustar la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 4 catei usturoi
  • 4 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • 1 cana de apa minerala
  • rosii chery
  • jumatate de ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 cub de unt

Mod de preparare

Pulpele le spalam in apa rece, apoi le stergem, le curatam de piele si le crestam din loc in loc.

Pentru sos: Usturoiul il pisam bine cu sare, ulei si mustarul, iar pasta rezultata ungem pulpele pe toate partile.

Intr-o tava unsa cu unt punem pulpele si le asezonam cu legumele mentionate.

Adaugam si apa minerala apoi punem capacul la tava sau daca nu aveti o inveliti in folie de aluminiu.

Dam tava la cuptor pentru jumatate de ora, dupa care dam deoparte capacul/folia de aluminiu si mai lasam in cuptor pana cand pulpele s-au rumenit frumos.

Se pot servi cu orice salata si garnitura!

Noi am servit cu salata de andive si rosiile chery coapte din tava!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise