Pulpe de curcan umplute

Timp pregatire
7200 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 5-6 fire de ceapa
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • condimente usturoi si piper,rozmarin,tarhon
  • Sos
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • boia de ardei

Mod de preparare

Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe.

Se scot atele si se taie carnea bucati potrivite.

Se caleste ceapa,usturoiul,ardeiul si carnea in uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust.

Tragem de pe foc,lasam sa se raceasca,,apoi umplem pielitele cu aceasta compozitie,si le asezam in tava.

Turnam sosul peste ele si dam la cuptor pana se rumesc.

Noi am servit cu cartofi copti la cuptor garnisiti cu sos de usturoi deasupra.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise