Pulpe de curcan umplute

Timp pregatire
7200 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 5-6 fire de ceapa
  • 2 ardei rosii
  • sare
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • condimente usturoi si piper,rozmarin,tarhon
  • Sos
  • zeama de la o portocala
  • 1 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • busuioc
  • boia de ardei

Mod de preparare

Spalam pulpele,dam pielita cu grija la o parte,taiem carnea de pe pulpe.

Se scot atele si se taie carnea bucati potrivite.

Se caleste ceapa,usturoiul,ardeiul si carnea in uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust.

Tragem de pe foc,lasam sa se raceasca,,apoi umplem pielitele cu aceasta compozitie,si le asezam in tava.

Turnam sosul peste ele si dam la cuptor pana se rumesc.

Noi am servit cu cartofi copti la cuptor garnisiti cu sos de usturoi deasupra.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise