Pulpe de iepure cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,2kg.varza creata,
  • 16 catei de usturoi,
  • 4 pulpe mari de iepure,
  • 4 lg.de ulei,
  • 1foaie de dafin,
  • 1lg. cimbrisor,
  • 1lg. faina;

Mod de preparare

1.Varza creata se taie fideluta si se opareste in apa clocotita si sarata. Se scurge de apa.

2. Pulpele de iepure se sareaza si pipereaza, apoi se frig in ulei pina carnea se albeste. Se scot pulpele.In uleiul ramas se caleste usturoiul2min.,apoi se adauga varza creata si calim 2-3min.,sub capac.Peste varza se aseaza pulpele,foaia de dafin ,cimbrisorul si 2 dl.apa.Se fierbe25min., in cratita sub capac,pana carnea se patrunde.

3.Faina se amesteca cu putina apa si se ingroasa sosul din cratita.Servim preparatul cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise