Pulpe de pui cărora le sare muştarul

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri de muştar
  • 100 g de smântână groasă
  • 2 cepe
  • 1 lingură de ulei
  • 2 pahare de vin alb
  • Câteva rămurele de cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • sare, piper

Mod de preparare

Prăjeşte pe ambele părţi pulpele de pui. Adaugă ceapa şi lasă să se aurească uşor.

Sărează puţin căci muştarul e sărat. Piperează. Adaugă cimbrul şi dafinul. Udă cu vinul alb; acoperă şi lasă să se înăbuşească 40 de minute.

Separat, amestecă muştarul şi smântâna groasă . Scoate pulpele. Pune în cratiţă amestecul de muştar cu smântâna.

Când se îngroaşă, pune iar pulpele şi mai lasă 2 minute la foc mic.

Serveşte pulpele acoperite de sos(sunt pudice!). Ca să se simtă mai bine, poţi face un piure de cartofi pentru cei cu silueta firavă şi o salată pentru cei mai bine făcuţi.

Vezi sa nu-ţi sară muştarul...pe cămaşă!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise