PULPE DE PUI CU CONOPIDA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 6- 8 bucati de pulpe de pui
  • - o conopida mare
  • - un morcov sau doi
  • - o ceapa medie
  • - o lingura de faina
  • - 3 linguri- 4 linguri de ulei
  • - bulion
  • - sare sau delicat

Mod de preparare

1. Se pun pulpele impreuna cu ceapa tocata marunt,morocovul taiat cubulete si ulei intr o cratita si se acopera cu un capac la foc potrivit

2. Cand sunt rumenite se adauga apa cat sa acopere puiul si se lasa sa fiarba

3. Conopida curatata si desfacuta in buchetele mici se opareste si se adauga peste puiul care este aproape fiert.

4. Se adauga bulion si se mai lasa la foc mic sa fiarba

5. Cand e aproape gata adaugam sare dupa gust sau delicat

6. Daca vi se pare ca sosul este prea zemos puteti adauga o lingura sau doua de faina ca sa se lege.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise