Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 pulpe de pui dezosate si fara piele
  • 300g iaurt
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingurita radacina de ghimbir rasa
  • 1 varf de cutit boia de ardei dulce
  • 2 linguri sos de rosii sau 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita rasa de sofran
  • 2 linguri smantana de gatit
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de gatit sarea si piperul dupa gust.

Pulpele de pui se spala, si se aseaza intr-o tava de copt de yena cu putin ulei.

Deasupra se toarna mixtura de iaurt si se pune in cuptorul preincalzit, 30-40 de minute.

Pulpele de pui preparate se servesc pe farfurie, alaturi de salata care va place.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise