Pulpe de pui cu fasole pastai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 copanele de pui
  • 1 kg fasole pastai
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii
  • 2 cuburi knorr de pui
  • sare, piper, verdeata

Mod de preparare

Se pun copanelele de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, cuburile de knorr,putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Apoi se adauga fasolea si putina apa.

Se face separat un sos din sucul de rosii sau pasta de rosii si se toarna peste copanele cu pastai.

Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata(marar si/sau patrunjel).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise