Pulpe de pui cu fasole pastai

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 copanele de pui
  • 1 kg fasole pastai
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate sau suc de rosii
  • 2 cuburi knorr de pui
  • sare, piper, verdeata

Mod de preparare

Se pun copanelele de pui la rumenit intr-o cratita cu ulei, se adauga ceapa si usturoiul tocate, cuburile de knorr,putina apa si se lasa sa fiarba inabusit. Apoi se adauga fasolea si putina apa.

Se face separat un sos din sucul de rosii sau pasta de rosii si se toarna peste copanele cu pastai.

Se lasa sa scada, se condimenteaza cu sare si piper, verdeata tocata(marar si/sau patrunjel).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise