Pulpe de pui cu găluște

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • • 1 ceapă albă
  • • 2 cepe verzi
  • • 3 căței de usturoi
  • • 150 ml vin alb sec
  • • roșii din conservă
  • • rozmarin și oregano
  • • mărar verde

Mod de preparare

Pulpele se spală, se șterg cu un prosop de hârtie și se prăjesc în ulei, apoi se adaugă cepele și usturoiul tocate și se stinge cu vin.

Se adaugă apă până acoperă pulpele și se lasă la fiert. Până fierbe carnea, dintr-un ou, 2 linguri de făină, oregano și mărar verde tocat se face amestecul pentru găluști care, cu ajutorul a două lingurițe, se formează și se pun la fiert alături de carne.

Când sunt aproape gata pulpele, se adaugă roșiile din conservă și se mai lasă să dea câteva clocote. Condimentăm cu sare, piper, rozmarin tocat și oregano.

Să aveți poftă bună!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise