Pulpe de pui cu legume by copilou

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -4-5 pulpe pui intregi
  • -100ml ulei
  • -100ml vin alb
  • -1 lamaie
  • -2 rosii
  • -1 ardei(rosu)
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce
  • -busuioc
  • -rozmarin macinat
  • -patrunjel macinat

Mod de preparare

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine.

Rosia, ardeiul si lamaia se taie felii subtiri.

Se aseaza carnea in tava se orneaza cu rosie, ardei si lamaie, apoi urmand ca in tava sa se puna uleiul si sa se presare patrunjelul.

Se da la cuptor pentru aproximativ o ora, dupa vreo 20 de minute se adauga vinul si din cand in cand se mai pune cate putina apa.

Se poate asorta cu o gaenitura de cartofi sau orez.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise