Pulpe de pui cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 1-2 cepe
  • o punga legume congelate (450 gr)

Mod de preparare

Pulpele se fierb in apa cu sare timp de 15 min; se asaza intr-o tava mai mica-pt cuptor- unsa cu ulei si presarata cu ceapa taiata solzisori si peste ele se toarna continutul unei pungi cu mix de legume congelate; se pune apa proaspata in tava cat sa le acopere pana la jumatate, sare din belsug si se lasa la cuptor pana scade apa aproape de tot.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise