Pulpe de pui cu mirodenii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 pulpe de pui,
  • 6 catei de usturoi,
  • 1 ceapa (mica) tocata,
  • 1/2 lingurita coriandru pisat,
  • 1/2 lingurita radacina de ghimbir ras,
  • 1/4 lingurita praf de vanilie,
  • 1/4 lingurita piper negru macinat,
  • 1 varf de cutit praf de ardei iute,
  • 1 lamaie verde,
  • 2 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Curatati si presati cateii de usturoi si amestecati mirodeniile cu coaja rasa de lamaie. Puneti intr-un castron zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, ceapa tocata si mirodeniile, amestecati-le bine si lasati pulpele de pui sa se marineze in zeama astfel preparata circa 4-5 ore, intorcandu-le de cateva ori.

Asezati pulpele intr-un vas termorezistent si dati-le 40-50 de minute la cuptor (la 200ş), stropindu-le din cand in cand cu marinata.

Serviti-le calde, cu garnitura de orez.

Atentie: Folosind mirodenii, uitati pur si simplu de sare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise