Pulpe de pui cu piersici

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru sase persoane:
  • 6 pulpe de pui mari (cu spata),
  • 1 kg piersici,
  • un pachet unt,
  • 3 cepe,
  • 500g smantana,
  • piper,
  • secretul gustului,
  • 1 legatura pantrunjel.

Mod de preparare

Se rumenesc bine pulpele in unt. Se dau deoparte. Se taie ceapa fideluta si piersicile felii (ca la salata de rosii) se adauga ceapa in untul in care s-au rumenit pulpele pana devine sticloasa,dupa care se pun piersicile. Se lasa pana lasa zeama si se pun pulpele, piperul, secretul gustului (dupa gust). Se fierb impreuna 20 de minute, la foc mic, cu capac, sa se fragezeasca bine carnea. Se pune smantana, se amesteca si se baga la cuptorul incins in prealabil, la 250 grade. Se mai lasa 20 de minute, dupa care se presara pantrunjelul tocat foarte fin. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise