Pulpe de pui cu sos de rosii

Spalam bine pulpele si le crestam.

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 pulpe de pui
  • 6-8 cartofi
  • 2 rosii
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • oregano
  • 2 pahare cu apa

Mod de preparare

Spalam bine pulpele si le crestam.

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi sau cum doriti.

Curatam ceapa si rosiile si le punem in blender si amestecam.

Punem in tava sare, piper si oregano, adaugam pulpele , apoi cartofii, ceapa cu rosii, ulei si apa. Mai adaugam peste ele, sare, piper si oregano, acoperim cu o folie de aluminiu si punem la cuptorul preincalzit, la 180 grade C si coacem 45 de minute acoperit, apoi luam folia de aluminiu si mai lasam 15-20 de minute.

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise