Pulpe de pui gratinate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • frunze de telina verde
  • 1 lingura de unt
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 catel de usturoi pisat
  • 4 felii de cascaval

Mod de preparare

Pulpele de pui se condimenteaza cu sare, piper, se adauga putin ulei si se dau la cuptor 20 min. Din pesmet, unt, frunze de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si ghimbir ras se formeaza o pasta. Cand pulpele de pui sunt gata se acopera cu pasta de pesmet si cascavalul si se mai da la cuptor 3-5 minute. Se serveste cald cu garnitura de mazare verde sotata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise