Pulpe de pui in mujdei de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 6 - 7 catei de usturoi,apa,sare si putin ulei pentru mujdei

Mod de preparare

Pulpele spalate,sterse bine se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline si se vor coace in cuptorul preincalzit in prealabil cu 5-10 minute inainte.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite se scot pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de grasime.

Pulpele de pui prajite sau coapte se lasa sa se raceasca, dupa care se dezoseaza si se taie bucatele subtiri.Aceste bucatele de carne se aseaza intr-un castron peste care se va turna dupa gust mujdei de usturoi mai apos si se vor tine cateva minute sa se inmoaie .Se pot servi si cu mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise