Pulpe de pui la cuptor cu cartofi

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 500 g de cartofi
  • 3 cepe
  • 3 lamai
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Stoarceti 2 lamai, puneti sucul intr-un castron, adaugati pulpele si lasati la marinat 2 ore la frigider. Curatati cartofii, taiatii in 4 pe lungime sau chiar bucati mai mici si punetii in apa rece pentru 10 minute. Curatati cepele si taiatile in 4 ca si cartofii. Scurgeti pulpele, uscatile cu servetel de bucatarie si puneti-le intr-o tava unsa cu unt. Adaugati cartofii, scursi si uscati, ceapa si lamaia ramasa taiata felii si puneti in cuptor pentru 20 de minute.

Sarati, piperati, puneti intr-o parte si in alta cate o bucatica de unt, intoarceti pulpele si cartofii si continuati coacerea pentru inca 20 de minute. Aprindeti la final grilul(daca aveti) si rumeniti pulpele si cartofii. Serviti imediat cu salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise