Pulpe de pui la cuptor cu cartofi

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui
  • 500 g de cartofi
  • 3 cepe
  • 3 lamai
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Stoarceti 2 lamai, puneti sucul intr-un castron, adaugati pulpele si lasati la marinat 2 ore la frigider. Curatati cartofii, taiatii in 4 pe lungime sau chiar bucati mai mici si punetii in apa rece pentru 10 minute. Curatati cepele si taiatile in 4 ca si cartofii. Scurgeti pulpele, uscatile cu servetel de bucatarie si puneti-le intr-o tava unsa cu unt. Adaugati cartofii, scursi si uscati, ceapa si lamaia ramasa taiata felii si puneti in cuptor pentru 20 de minute.

Sarati, piperati, puneti intr-o parte si in alta cate o bucatica de unt, intoarceti pulpele si cartofii si continuati coacerea pentru inca 20 de minute. Aprindeti la final grilul(daca aveti) si rumeniti pulpele si cartofii. Serviti imediat cu salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise