Pulpe de pui la cuptor cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua pulpe superioare de marime mijlocie
  • doua rosii
  • doi catei de usturoi
  • 5 gr margarina
  • cartofi.

Mod de preparare

Spalam bine carnea cu apa rece,apoi o punem intr-o tava si asezam in jur felii mai groase de cartofi.Adaugam untul si apa cat sa acopere cartofii.Dam la cuptor,la foc potrivit.Separat oparim rosiile,le decojin si le dam prin sita.Amestecam cu usturoiul pisat si le adaugam in tava.Lasam totul in cuptor pana s-a rumenit carnea si a scazut sosul.Eu am facu aceasta reteta pentru bebele meu si i-a placut foarte mult si mai puteti adauga putina smantana peste cartofii in momentul servirii

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise