Pulpe de pui la cuptor

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ngrediente (pentru 6 persoane): 6 pulpe de pui (a 200 g),
  • 2 legaturi cimbru,
  • sare grunjoasa,
  • piper,
  • 2 lamai,
  • o lingurita ulei (pentru tava),
  • 2 lingurite miere.

Mod de preparare

Se spala si se zvanta pulpele de pui si se introduc crengutele de cimbru intre piele si carne (pielea poate fi fixata, eventual, cu scobitori).

Se freaca pulpele cu sare si piper. Lamaile se clatesc cu apa fierbinte, se taie felii si se aseaza pe tava unsa cu ulei.

Deasupra se pun pulpele de pui si se baga la cuptorul incins (170 grade C). Se lasa sa se prajeasca 30 de minute.

Se amesteca mierea cu o lingura de apa sarata fierbinte si se ung (cu ea) pulpele de pui. Se pun in tava si crengutele de cimbru ramase si se mai lasa la cuptor 15 minute.

Ca garnitura se poate servi piure de cartofi cu masline tocate.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise