Pulpe de pui la gratar

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de pulpe de pui intregi, cu piele
  • sare, piper, boia de ardei iute, 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Pentru azi, pulpe de pui la gratar !

Pulpele, bine spalate si zvintate, le crestez putin, le ung cu putin ulei si le condimentez cu sare, piper, boia de ardei iute si le las asa pret de vreo 2-3 ore.

Se incinge bine, bine gratarul si si se pun pulpele ( asezate foarte ordonat intr-un suport de inox cu miner de lemn) , acestea incep sa sfirie imediat si incepe distractia: mirosul imbatator si invirtitul gratarului, destul de des, ca sa nu se arda deloc pulpele. Cind sint aproape de gata, le stropesc cu un pic de zeama de usturoi si le scot din suportul de inox, cu ajutorul furculitei.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise