Pulpe de pui, surpriza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui (in functie de nr de persoane)
  • 2 fasii de ficat de porc
  • 2 fasii de cascaval afumat
  • 4 fasii de ardel sau gogosar proaspat
  • sare,piper,oregano,cimbru
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 50 ml vin alb
  • o ceasca apa

Mod de preparare

Dupa ce am curatat si spalat pulpele, le uscam in prosop. Dezosim pulpa doar la partea superioara. Asezam in locul osului,fasii de ficat, cascaval si ardel. Prindem cu scobitori sa dam forma initiala a pulpei.Amestecam condimentele.Pudram pulpele cu acest amestec,le rumenim usor pe ambele parti in uleiul incins,adaugam ceapa, usturoiul,vinul si apa. Acoperim vasul si lasam sa scada lichidul.Servim cu piure de cartofi sau mamaliga si salata sau muraturi.Noi am servit cu mamaligutza si salata de varza proaspata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise