Pulpe de pui „Tandoori”

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele),
  • zeama de la o lamaie,
  • sare,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 2 catei de usturoi,
  • ghimbir,
  • 350 g iaurt,
  • 2 lingurite praf de chilli (rosu),
  • cate o lingurita de chimen,
  • scortisoara si cardamon (toate pisate),
  • 1 varf de cutit sofran,
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Mod de preparare

Se spala pulpele, se zvanta, se taie in doua (la incheietura) si se freaca bine cu zeama de lamaie, sare si boia.

Usturoiul si ghimbirul se curata, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul si cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui in „marinata” de iaurt si se lasa cel putin o ora la frigider, ca sa se patrunda.

Se scoate carnea si se prajeste circa 25 de minute pe marginea gratarului, invartind-o de cateva ori si stropind-o cu marinata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise