Pulpe de pui „Tandoori”

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 bucati): 4 pulpe de pui (fara piele),
  • zeama de la o lamaie,
  • sare,
  • 2 lingurite boia dulce,
  • 2 catei de usturoi,
  • ghimbir,
  • 350 g iaurt,
  • 2 lingurite praf de chilli (rosu),
  • cate o lingurita de chimen,
  • scortisoara si cardamon (toate pisate),
  • 1 varf de cutit sofran,
  • 1/2 lingurita cuisoare macinate.

Mod de preparare

Se spala pulpele, se zvanta, se taie in doua (la incheietura) si se freaca bine cu zeama de lamaie, sare si boia.

Usturoiul si ghimbirul se curata, se toaca marunt si se amesteca cu iaurtul si cu celelalte mirodenii. Se pun pulpele de pui in „marinata” de iaurt si se lasa cel putin o ora la frigider, ca sa se patrunda.

Se scoate carnea si se prajeste circa 25 de minute pe marginea gratarului, invartind-o de cateva ori si stropind-o cu marinata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise